top of page
0e4b38_8cffe8938f3d44ed94a3c61e98ce87cd_

AMSTERDAM BOEKHOUDEN EN CONSULTANCY

OVER ABENC

AMSTERDAM BOEKHOUDEN EN CONSULTANCY.

VOOR ONDERNEMERS HET HELE AB&C.

Amsterdam is een stad vol ondernemers. Ondernemers die het vaak te druk hebben om zich ook nog om hun boekhouding te bekommeren. Of er, laten we eerlijk zijn, geen zin in hebben. Maar er is ook een Amsterdamse ondernemer die zich voornamelijk met boekhouden bezig houdt. Behalve met die van hem vooral met die van ú. Die ondernemer ben ik, Vincent Kroes. Voluit drs. V.D.M. Kroes, financieel econoom, Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam (Building The Shoe). Ik vind het leuk bedrijven financieel gezond te houden – of te maken. En daarmee uw en mijn leven plezieriger.

VINCENT KROES

zzp

EEN ZZP-ER HEEFT HET AL DRUK GENOEG.

OMDAT HIJ GEEN PERSONEEL HEEFT.

“Ik wens u veel personeel,” is een bekend, ironisch, zo niet cynisch, gezegde in de zakenwereld. En iedereen die personeel heeft begrijpt wat daarmee wordt bedoeld. Dat hoeft geen probleem te zijn. Bemoeit u zich maar met de dagelijkse beslommeringen bezig om uw zaak goed te laten draaien. Amsterdam boekhouden en consultancy houdt alert en pro-actief de financiële positie en boekhouding van uw onderneming in het oog. De administratie wordt minimaal elk kwartaal bijgewerkt. En is altijd up to date door het gebruik van automatiseringssoftware (Twinfield.nl, Basecone.nl en Visionplanner.nl(Realtime meekijken, met een eigen Dashboard)).

Waar moet een zzp-er ook nog eens de tijd vandaan halen om zich met zijn administratie te bemoeien? Moet hij daar z’n nachtrust aan opofferen? Nee, die heeft hij hard nodig om zich met zijn core business bezig te houden. Die van mij is het financieel gezond maken en houden van uw onderneming. Dat klinkt gewichtiger dan het is. Wat Amsterdam boekhouden en consultancy betreft doen we dat lekker informeel, op een plek naar keuze en met koffie onder handbereik.

EN HEB JE EEN BV, DAN LOOPT HET JE SOMS NOG MEER OM.

OMDAT JE PERSONEEL

HEBT.

bv

EZ

BV

ZZP

KLEIN

300,-

135,-

DGA

90,-

ZONDER PERSONEEL

PER MAAND

Administratie

BTW-aangifte
Jaarrekening

Onbeperkt contact

per e-mail en telefoon.

PER MAAND

Administratie

BTW-aangifte
Jaarrekening

Onbeperkt contact

per e-mail en telefoon.

PER MAAND

Administratie

BTW-aangifte
Jaarrekening

Onbeperkt contact

per e-mail en telefoon.

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW

DE FINANCIËLE PLAATJES

Voor die vaste bedragen per maand (ex. BTW) zit alles bij je abonnement inbegrepen. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, je hebt nergens omkijken naar, voor elke boekhouding en financieel consultancy in Amsterdam. 

TARIEVEN
BELASTING TIPS

Belasting betalen, je komt er niet onderuit. Maar die aanslagen kunnen wel omlaag. Als je maar weet wat je allemaal van de belasting mag aftrekken. Dat is een studie op zich. En een studie die je goed moet bijhouden, want elk jaar zijn de regels weer anders. Dat moet je niet zelf allemaal willen volgen, dat moet je aan een specialist overlaten. En dat, ik zeg het in alle bescheidenheid, ben ik boekhouder Amsterdam.

CONTACT ABENC

MAIL ME

Uiteraard ben je welkom om met me te linken. Schrijf er dan wel even bij waar we elkaar van kennen of waarom je met me wilt linken. "biertje"/koffie

Bericht ontvangen!

AMSTERDAM BOEKHOUDEN EN CONSULTANCY

Amstelveenseweg 500 1081 Kl Amsterdam

bottom of page